Soita ja varaa aika

02 648 2400

Akupunktio ammatti­taidolla Porissa

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy tarjoaa ammatti­taitoista akupunktio­hoitoa.

Mihin akupunktiohoito auttaa?

Akupunktio­hoitoa käytetään erilaisten tuki- ja liikunta­elimistön ongelmien hoidossa. Sillä voidaan hoitaa kipu- ja särkytiloja ja vähentää mm. särkylääkkeiden käyttöä sekä rentouttaa lihaksia ja poistaa kehon jännitystiloja. Akupunktio vaikuttaa koko kehon alueella ja monet kokevat mm. yöunen parantuneen akupunktiohoidon aikana.

Akupunktio­hoitosarja on useimmiten 3-5 kerran pituinen ja käyntejä on 1 x viikossa. Hoitosarjaa jatketaan tarpeen mukaan. Jatkossa riittää usein 1 - 2 x vuodessa tapahtuva ylläpitokäynti.

Akupunktiolla on saatu hyviä tuloksia mm. migreenin aiheuttaman niska-hartia­jännityksen hoidossa sekä erilaisten laaja-alaisten lihaskipu­tilojen hoidossa.

Lisätietoja akupunktiosta antaa Tuula Paasiaho, puh. 040 078 6981.

Mitä ja miten?

Fysioterapia toteutetaan sekä hoitolaitoksessa, että tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapia­palvelut toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne voivat sisältää mm. erilaista liike- ja liikunta­harjoittelua, manuaalista terapiaa, neuraalikudoksen mobilisointia, kinesioteippausta, fascia-kalvokäsittelyä, high-roller- ja / tai kuntosali­ohjausta, craniaaliterapiaa (yläniskan ja kallonpohjan ongelmien sekä purentaongelmien hoitoa) sekä niihin kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa.

Yrityksen tarjoamiin fysioterapia- ja hieronta­palveluihin voidaan tulla kaikkien lääkäreiden lähetteellä tai ilman lähetettä. Läheteasiakas maksaa hoidostaan omavastuu­osuuden (SV-suorakorvaus).

Ota yhteyttä ja varaa aika fysioterapia­palveluihimme!