Soita ja varaa aika

02 648 2400

Hieronta Porissa

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy tarjoaa laadukasta hierontaa kaikenikäisille Porissa.

Fysioterapeuttimme käyttävät hieronta­käsittelyä mm. lihasten jännitystilojen ja niiden aiheuttamien kipujen lievittämiseen. Hieronnassa fysioterapeutti muokkaa pehmyt­kudoksia mekaanisesti käsin erilaisin tekniikoin. Tavoitteena on vilkastuttaa kudoksen aineenvaihduntaa ja lisätä verenkiertoa muokattavalla alueella, venyttää kireää kudosta ja vähentää kipua.

Fysioterapeuttimme menetelmänä voi olla perinteinen klassinen hieronta, urheiluhieronta tai fascia- eli kalvokäsittely tai erilaisten tekniikoiden sujuva yhdistäminen.

Hierontakäsittely kuuluu fysioterapeuttiemme menetelmävalikoimaan osana kokonaisvaltaista fysioterapiaa, johon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Voit varata ajan myös pelkkään hierontaan (et tarvitse lääkärin lähetettä)

  • Hierontakäsittely on kestoltaan 30 -90 min asiakkaan toiveen tai ongelman mukaan
  • Kohteena voi olla mm. alaraajat, yläraajat, alaselkä, selkä ja hartiat, hartiat ja niska tai yläniska ja pään alue joko pelkästään tai kokonais­valtaisemmin yhdisteltynä.

Hieronta­paketit

Esimerkiksi 45 min niskahieronta­paketti sisältää hartioiden sekä yläniskan, kallonpohjan ja pään alueen käsittelyn (purentalihakset ja kaulan etuosan lihakset). Jos sinulla on jatkuvia äänen tuottamisen ongelmia, käheyttä, ”palan” tunne kurkussa tai vaikkapa ”väsyneet” silmät lisäksi joudut työssäsi puhumaan paljon tai harrastat laulamista ko. hieronta­käsittelymme voi helpottaa tilannettasi.

Varaa aika hierontaan!

Mitä ja miten?

Fysioterapia toteutetaan sekä hoitolaitoksessa, että tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapia­palvelut toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne voivat sisältää mm. erilaista liike- ja liikunta­harjoittelua, manuaalista terapiaa, neuraalikudoksen mobilisointia, kinesioteippausta, fascia-kalvokäsittelyä, high-roller- ja / tai kuntosali­ohjausta, craniaaliterapiaa (yläniskan ja kallonpohjan ongelmien sekä purentaongelmien hoitoa) sekä niihin kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa.

Yrityksen tarjoamiin fysioterapia- ja hieronta­palveluihin voidaan tulla kaikkien lääkäreiden lähetteellä tai ilman lähetettä. Läheteasiakas maksaa hoidostaan omavastuu­osuuden (SV-suorakorvaus).

Ota yhteyttä ja varaa aika fysioterapia­palveluihimme!