Kela

Kela-suorakorvaus

Asiakkaanamme maksat vain omavastuuosuuden lähetteellä toteutetusta fysioterapiasta. Haemme Kela-korvauksen suorakorvausmenettelynä. Ota yhteyttä ja kysy lisää Kelan suorakorvauksesta.

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy toimii KELA:n vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapia- ja allasterapiapalvelujen ­tuottajana. Palvelu tuotetaan aina voimassa olevan KELA:n standardin mukaisesti. Lue lisää KELA:n sivuilta.

Kuntoutus – fysioterapiaa palvelusetelillä ja maksusitoumuksella:

Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy tuottaa fysioterapia- ja allasterapiapalveluja palveluseteleillä Porin perusturvakeskukselle sekä Satakunnan sairaanhoitopiirille. Fysioterapia toteutuu hoitolaitoskäynteinä, koti-, päiväkoti-, tai koulukäynteinä sekä allasterapiakäynteinä uimahalleissa.

Tuotamme kuntoutuspalveluja myös muun julkisen terveydenhuollon maksusitoumuksilla sekä mm. vakuutusyhtiöiden ja Valtiokonttorin maksusitoumuksilla.

  • Kela
  • Fysioterapia Tuula Paasiaho Oy
  • OmaFysio
  • Suomen Kuntoutusyrittäjät ry

Mitä ja miten?

Fysioterapia toteutetaan sekä hoitolaitoksessa, että tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapia­palvelut toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne voivat sisältää mm. erilaista liike- ja liikunta­harjoittelua, manuaalista terapiaa, neuraalikudoksen mobilisointia, kinesioteippausta, fascia-kalvokäsittelyä, high-roller- ja / tai kuntosali­ohjausta, craniaaliterapiaa (yläniskan ja kallonpohjan ongelmien sekä purentaongelmien hoitoa) sekä niihin kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa.

Yrityksen tarjoamiin fysioterapia- ja hieronta­palveluihin voidaan tulla kaikkien lääkäreiden lähetteellä tai ilman lähetettä. Läheteasiakas maksaa hoidostaan omavastuu­osuuden (SV-suorakorvaus).

Ota yhteyttä ja varaa aika fysioterapia­palveluihimme!