Autamme Sinua arjessa selviytymisessä ja tuomme tasapainoa elämääsi.

Palvelut

Olemme Pihlavan keskustassa toimiva fysioterapia- ja hierontapalveluja tuottava yritys. Teemme myös fysioterapiakotikäyntejä koko Porin alueella ja lähikunnissa. Toimimme KELAn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana ( Palvelu tuotetaan  voimassa olevan KELAn Standardin mukaisesti)  sekä palvelusetelipalveluntuottajana Porin Perusturvakeskukselle sekä Satakunnan Sairaanhoitopiirille.

Fysioterapia toteutetaan sekä hoitolaitoksessa , että tarvittaessa kotikäynteinä. Fysioterapiapalvelut toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne voivat sisältää mm. erilaista liike- ja liikuntaharjoittelua, manuaalista terapiaa, neutraalikudoksen mobilisointia, kinesioteippausta, fascia-kalvokäsittelyä, high-roller-  ja /tai kuntosaliohjausta,  craniaaliterapiaa (yläniskan ja kallonpohjan ongelmien sekä purentaongelmien hoitoa)  sekä niihin kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa.

Yrityksen tarjoamiin Fysioterapia- ja hierontapalveluihin voidaan tulla kaikkien lääkäreiden lähetteellä tai ilman lähetettä. Läheteasiakas maksaa hoidostaan omavastuuosuuden (SV-suorakorvaus).