Autamme Sinua arjessa selviytymisessä ja tuomme tasapainoa elämääsi.

Hieronta

Fysioterapeuttimme käyttävät hierontakäsittelyä  mm. lihasten jännitystilojen ja niiden aiheuttamien kipujen lievittämiseen.Hieronnassa fysioterapeutti muokkaa pehmytkudoksia  mekaanisesti käsin erilaisin tekniikoin. Tavoitteena on vilkastuttaa kudoksen aineenvaihduntaa ja lisätä verenkiertoa muokattavalla alueella , venyttää kireää kudosta ja vähentää kipua.

Fysioterapeuttimme menetelmänä voi olla perinteinen klassinen hieronta, urheiluhieronta tai fascia- eli kalvokäsittely tai erilaisten tekniikoiden sujuva yhdistäminen.

Hierontakäsittely kuuluu fysioterapeuttiemme  menetelmävalikoimaan osana kokonaisvaltaista fysioterapiaa, johon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Voit varata ajan myös pelkkään hierontaan  (et tarvitse lääkärin lähetettä)

  • hierontakäsittely on kestoltaan 30 -90 min asiakkaan toiveen tai ongelman mukaan
  • kohteena voi olla mm. alaraajat, yläraajat, alaselkä, selkä ja hartiat, hartiat ja niska tai yläniska ja pään alue  joko pelkästään tai kokonaisvaltaisemmin yhdisteltynä.
  • Tiedustele hierontapakettejamme:

Mm. 45 min niskahierontapaketti sisältää hartioiden sekä yläniskan , kallonpohjan ja pään alueen käsittelyn ( purentalihakset ja kaulan etuosan lihakset). Jos sinulla on jatkuvia äänen tuottamisen ongelmia, käheyttä, ”palan”tunne kurkussa tai vaikkapa ”väsyneet” silmät  lisäksi joudut työssäsi puhumaan paljon  tai harrastat laulamista  ko. hierontakäsittelymme voi helpottaa tilannettasi.

Seuraa Facebookista edullisia hierontalahjakorttitarjouksiamme.

Mikäli et ole varma tarvitsetko hierontaa vai fysioterapiaa, tule käymään - kartoitetaan yhdessä tilanteesi!

hieronta